Nnoniin, nyt kun sain nti sitten tänkin blogin väsättyä kokoon ja ton ekan "merkinnän" kirjotettua, niin voisin sitten siirtyä itse blogin kirjottamiseen. Ihan tiedoksenne, en tosiaankaan ole mikään bloginkirjottajaihminen -- olen tasan ihminen joka raapustaa päiväkirjaan jos sattuu olemaan sillä tuulella, ja ihminen, joka ei tosiaan ole tottunut kirjoittamaan blogeja kovin hyvin -- ja senpä takia niitä perusteleekin (jatkuvasti) että oppisi niitä blogeja kirjottamaan.

ja minkä ihmeen takia niitä pitäis sitten osata kirjottaa? hyvä kysymys, mutta taito se on muidenki joukossa.

nyt on hiiiiiiiiiiiiiiihtolomaaaaaa ♥ se alko jo perjantaina. okei tästä voi kans taas päätellä kenties jotain mun iästä, jota en täällä tule missään vaiheessa (haha!) paljastamaan, siitä saatte heittää arvauksia niin ahkerasti kuin jaksatte. sikäli kun tätä blogia nyt kukaan koskaan tulee lukemaan lots of laugh (: ja mähän en siis tätä mainostele hirveästi, kunhan saatan linkin johonkin tökkästä, mutta en erityisemmin.

Mut maanantaina pitääki sitte taas palata kouluun :----------------( On se elämä julmaa meitä alle 18-vuotiaita kohtaan (noni, siinä tuli sitte vihoviimeinen vinkki mun iästä, olen siis jotain nollan ja seittemäntoista väliltä. selkenikö yhtään? :) ).

omg okei jos muistan tän blogin olemassaolon vielä huomenna ni sitten tuun tähän taas kirjottamaan, nyt en voi enää (mikä sääli mikä sääli), ja sen takia tästäkin merkinnästä tuli hieman... ööh... lyhyehkö?

Okei, en oo päässyt vielä kunnolla bloggauksen makuun joten näistä alun blogimerkinnöistä voi oikeesti tulla vähän, ööh, kangertelevia, koska vaikka oonkin hyvä kirjottamaan paljon koneella, näistä voi tulla vähän tällasia epämääräsiä. joten jos joku nyt löysi tän blogin ja ajatteli että okei ei tästä löydy tän laadukkaampaa juttua lähdenpä pois, niin hyvät päivän jatkot vaan sinullekin sitten, mutta tuu joskus puolen vuoden päästä takas, okei? Jos blogi on sillon vielä pystyssä, musta tuntuu että täällä on vähän laadukkaampia tekstejä.

 

tai sitten ei. oonpa mä hyvä kirjottamaan blogia, noteerasin ko. seikan juuri äsken! :OO