Ihan näin aluksi, mä oon tosi tosi pahoillani, että saavuin vuodatukseen vaivaamaan teitä :( Lupaan, tai ainakin yritän luvata, etten tee sitä toiste. ..................tyhjillä lupauksilla alkaa tääkin blogi.

Jotkut saattaa tunnistaakin jotenkin hämärästi muistinsa kaukaisimmista syövereistä tuon nimen brea. Yllättävää kyllä en ole oikeasti nimeltäni Brea, mutta olen käyttänyt sitä nyt vuoden-pari nickinäni netissä. Sen suojissa olen mm. kommentoinut blogeja ja c-boxeja ja tehnyt omia blogejani, ja mitäs vielä.

Olen mm. lukenut Sims-tarinoita Brea-nimen turvin, ja kirjanmerkeistä löytyy tällä hetkellä monta LC:tä ja RKC:tä sekä ihan tavallisiakin tarinoita ilman mitään erityisempää juonta. Pidän myös EP- ja HRG-tarinoista, mutta niitä ei ole hirveän paljon. On se sääli.

Mutta itse en pelaa ko. peliä, "ennen vanhaan" vielä pelasin mutta en enää, koska se hidasti konetta ihan järjettömästi, se oli pakko poistaa. Omistan kuitenkin kaikki lisäosat + 2 kamasettiä. On se hienoa omistaa niin paljon turhaa kamaa. (:

Ja mistäs muusta pidän? Noh, tv-ohjelmista pidän aika monesta, mutta erityisesti esimerkiksi Gossip Girlistä, Täydellisistä naisista ja Greyn anatomiasta. Pidän myös, öööööööööööööö, no Pasila on ainaki hyvä, ja Mentalist myös. En osaa millään yhdellä sanalla kuvailla telkkariohjelmia mistä tykkään, koska niitä on vähän laidasta laitaan.

Musiikista ----------- ööööööö. Next question?
 
Kirjoista! Kirjoista tykkään monista tosi paljon, olen lukijaihmisiä 8) Luen ihan nuortenkirjoja lähinnä. Pidän mm. kirjoista www.liisanblogi.net, [email protected], Nottingham kesällä kello kuusi, Roswell High, Sweet Valley High, kaikki Himoshoppaajat, Twilight, Uusikuu & Epäilys, .... ja lalallalaalala en taidakkaan kertoa enempää, ettei menis ihan kirjoiks tääkin blogi.
 
Leffoista tykkään monista. just my luck on kiva, Mean Girls on kiva, Epic Movie nyt menettelee samoin kuin Scary Moviet, Paksuna, umm... Oikeestaan tykkään tosi monista elokuvista, mä katon tosi paljon leffoja... mut miks hitossa sitten en muista yhtään? Joo huoh, jätän tämänkin tähän.
 
Tää nyt oli tällanen pikakatsaus siihen, millanen jälkeenjäänyt erilainen nuori emo ihan-ok ihan tavallinen ihminen täältä blogin hallintapaneelista löytyy. ens blogikatsauksista saattaa tulla vähän mielenkiintosempia... tosin epäilen kyllä vahvasti että ei.
 
ja muuten tiedoksi, kuvia ei ole tulossa, ole NIIN pahoillani. hah. ihan vaan piruuttani jätän kuvat laittamatta.